Business Kit 1- 2 - 2+ - 3

Kom godt i gang - en startplatform Business Kit 3 indeholder også en Web-database, der muliggør den perfekte grafiske præsentation af for eksempel virksomhedens produktkatalog på WWW. Der medfølger faciliteter til on-line bestillinger, og senere vil der kunne tilkobles et betalingsmodul.
Hvor skal man starte og hvad skal og må det koste?
Vi har sammensat et par standard pakkeløsninger, sikrer at I kommer hurtigt og seriøst igang. Der er fire standardløsninger med focus på en fornuftig lav investering. De giver jer mulighed for at komme godt i gang på  Internettet, at gøre jeres egne erfaringer. I får også mulighed for at opgradere mellem løsningerne uden at det koster en formue, ligesom alle tre på et senere tidspunkt kan danne grundlag for et individuelt WEBdesign.
I alle Business Kit følger en eller flere færdigredigerede homepages klar til brug på vore WWW-servere. I får naturligvis E-mail adresse.Business kit 2, Business kit 2+ og 3 indeholder tillige en responshomepage hvorpå interesserede kan indlægge navn og adresse samt fra en liste udvælge hvilke informationer eller servicer de måtte ønske. Disse data kan når som helst hentes i virksomhedens Email til videre ekspedition.
Alle Business Kit har fuld og ubegrænset Internetadgang (enkeltbruger) og altså ingen minuttakst (bortset fra almenlig telefontakst). Der betales altid kun det faste kvartals abonnement. Business  hotline er inkluderet i prisen.
Internet Business Kit priser
  Oprettelse Pr. måned
Business Kit 1

900,-

40,-

Business Kit 2

1.900,-

70,-

Business Kit 2+

2.395,-

70,-

Business Kit 3

2.900,-

90,-

Priserne er excl. moms
Sider er sidst opdateret: 21. november 2005
Copyright, 2002, Firstnet ApS. All rights reserved.